Claim direct

Optimaal ontzorgd

Indien u betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval of een arbeidsongeval  en u daarbij letsel heeft opgelopen kunt u terecht bij Optimum Letselschadeadvies. U kunt contact met ons opnemen voor een deskundig en vrijblijvend advies.
Een van onze letselschade experts zal door een gesprek een duidelijk beeld proberen te krijgen van uw letsel en ongeluk, hiermee kan de haalbaarheid van uw zaak beoordeeld worden. Bij ons staat ontzorgen voorop.

Deskundig advies

Daarnaast moet de door u geleden en nog te lijden schade op deskundige wijze onderbouwd en gevorderd worden. Dat vraagt om adequaat en doortastend handelen. Wij doen er alles aan om de financiële schade te verhalen en mensen met letselschade weer hun oude vertrouwde leven terug te geven. Om dit te bereiken, werken wij samen met artsen, fysiotherapeuten, re-integratie- en revalidatiedeskundigen en diverse overige hulpverleners. Wij hebben de juiste kennis én mensen in huis om met ervaren advocaten te procederen als de onderhandelingen niet tot de juiste erkenning leiden.

Gratis hulp bij letselschade

Vul onderstaand formulier in en dan nemen we binnen 24 uur contact met u op.